• Dansk
  • Svensk
Kontakt på: 96 45 91 99

Majssorter

Vi sælger Pioneer hybridmajs, der er sorter til både grovfoder samt biogas. Alle frø fra Pioneer er koldtestet og godkendt til GMO fri mælkproduktion.

P7326  (FAO 180)
Det sikre valg til de kolde egne, og på uens jorde. Viste sit værd i den kolde majs sæson 2015 hvor den leverede et stort udbytte med et fornuftigt stivelses indhold.

P7378  (FAO 190)
En ny sort med stort tørstofudbytte og det højeste stivelses potentiale. Egner sig ikke til kold og svær jord.

P7892  (FAO 195)
En solid majsplante der egner sig både til Biogas og majsensilage. Har høj stress tolerance ved kuldeperioder eller begyndende tørke.

P7524  (FAO 200)
En stor plant som er en meget sund og robust sort, Sorten med det højeste tørstofudbytte, et klart valg til biogasmajs. Engelske Forsøg fra 2016

Gode forhold

Mindre gode forholdEnsileringsmidler - Inoculant Product Guide


 

 

DuPont Pioneer majshybrider til helsæd er forædlet efter en høj energiproduktion, god fordøjlighed af helplanten og stærke agronomiske dyrkningsegenskaber. Pioneer har siden 1990 udført storparcel forsøg ude hos landmænd i England og Irland. Forsøgene kalder vi for PACTS (Pioneer Accurate Testing System). Bortset fra det sydlige England er klima og dyrkningsbetingelser sammenlignelige med de danske forhold for majsdyrkning. Hvorfor du som landmand kan anvende disse forsøg til udvælgelse af en majshybrid til netop dine marker (PACTS forsøgene finder du nederst på siden).

Pioneer markedsfører 4 sorter i Danmark, disse sorter er nøje udvalgt til Danmark. Information omkring sorterne, samt de engelskeforsøg kan du læse i nendenstående links. Det vil tage 10 sekunder at downloade!

/upload/Scandinavia20PACTS20Book20Eng_4.pdf


Gl. Buurholt har lavet deres egen forsøgmark her i vækstsæssonen 2015, forsøgsmarken ligger hos "Klovborg" i Ø.Brønderslev (Nordjylland). 


 P7892 står til højre i billedet.