Afgrøder

De mest dyrkede afgrøder

I Danmark er landbruget en vigtig del af økonomien, både i forhold til import og eksport. Der er en stor stigning af afgrøder af vintersæd. En af grundende er vejrforholdene som har ændret sig. Derfor kan vintersæd være at foretrække, da udbyttet oftest vil være stører. Man slipper oftest for våde marker, der forringer udbyttet.

Her kan du se en liste over de 10 mest populære afgrøder:

  1. Vinterhvede
  2. Vårbyg
  3. Græs med mindre end 50% kløver
  4. Silomajs
  5. Vinterraps
  6. Vinterbyg
  7. Hybridrug
  8. Permanent græs uden udbytte
  9. Græs uden kløver
  10. Miljøgræs

Som det kan ses, er vinterafgrøderne i høj kurs hos danskerne. Det er dog vigtigt at såsæden er af god kvalitet for at optimere udbyttet af dine afgrøder. Derfor er det nødvendigt at få det renset og bejdset. Det giver din såsæd den bedste mulighed for at levere et stort udbytte.

Bejdsning kan give den rette beskyttelse til dit korn, det kan blandt andet forhindre svampesygdomme. Det er ofte en fordel at tilføre dit såsæd mangan. Mangel på mangan giver et dårligere udbytte. Gl. Buurholt benytter egen coating til såsæden, en coating vi har udarbejdet med mange års erfaring. Det giver din såsæd den bedste start, dog er det ikke et krav og vi kan selvfølgelig også hjælpe hvis du ikke ønsker bejdsning eller tilsætning af vitaminer.

Gl. Buurholt – Vi håndterer det hele

Hos Gl. Buurholt kommer vi ud til der hvor dit korn er, vi har mobile fabrikker der oprenser dit korn. Vores fabrikker kan håndtere de fleste forskellige korn og bælgsorter. Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig. Vi finder en løsning til dig og dit korn.

Gl. Buurholt – Det er os med de mobile fabrikker til forædling og sortering af korn og frø

Kontakt os i dag på tlf.: 96 45 91 99 eller mail visti@buutholt.dk og hør hvad vi kan tilbyde dig.

Copyright © 2019
Gl. Buurholt ApS

KONTAKT OS

[wpforms id="23" title="false" description="false"]

INFORMATION

Buurholtvej 11
Ø. Brønderslev
9700 Brønderslev
Tlf.: 96 45 91 99Mail: bjarke@buurholt.dk