Afskallet havre

Afskallet havre giver mulighed for at øge fedt- og proteinindholdet i korndelen

Afskallet havre er især godt for økologer, det giver nemlig mulighed for at øge fedt- og proteinindholdet i korndelen. Gl. Buurholt har en mobil fabrik der kan hjælpe dig med at sortere din havre så du får skallerne for sig. Skallerne kan desuden bruges til strøelse eller til at give struktur til føden til dine kvæg. Gl. Buurholt kører rundt i hele Danmark, du kan kontakte os for at høre nærmere i forhold til dig og din situation.

Når vores mobile fabrik er i gang, kan den håndtere ca. 10 ton råvare i timen og af de 10 vil ca. 7.5 ton være havre mens 2.5 ton vil være skaller. I processen frasorteres ikke kun skallerne, men skidt, jord og småsten bliver også sorteret fra.

Gevinsten ved at bruge Gl. Buurholt til din afskallet havre, er at vi kommer ud præcis der hvor kornet er. Derfor skal du ikke bruge ekstra på transport af produktet. Samtidig giver de afskallede havre en højere fedt procent. Her vil man se en fedtprocent på omkring 9 og en proteinprocent på 14. Det giver mulighed for at erstatte langt dyrere fedt og protein kilder med den mere økonomivenlige havre.

Afskallet havre – Økologer mangler fedtsyrer og AAT

Ved at opgradere havren mindsker du problemet med den manglende fedt og AAT. den afskallede havre har en holdbarhed på 3 måneder. Havren er utrolig taknemmelig at dyrke, udbyttet ligger mellem 50 og 70 tønder pr. hektar med kløvergræs som forfrugt. Det er en god idé at så den tidligt, omkring sidst i marts måned. Den er samtidig også god til at lukke hurtigt af for ukrudtet.

 

Gl. Buurholt – Det er os med de mobile fabrikker til forædling og sortering af korn

Kontakt os i dag på tlf.: 96 45 91 99 eller mail visti@buutholt.dk og hør hvad vi kan tilbyde dig.

Copyright © 2019
Gl. Buurholt ApS

KONTAKT OS

[wpforms id="23" title="false" description="false"]

INFORMATION

Buurholtvej 11
Ø. Brønderslev
9700 Brønderslev
Tlf.: 96 45 91 99Mail: bjarke@buurholt.dk