Rapsudsæd

Lav din egen Rapsudsæd

Rapsudsæd er baseret på rapsfrø, raps bruges oftest til at lave rapsolie med. Her presses olien ud af frøene som efter en proces kan bruges til blandt andet madlavning, motorbrændstof. Restproduktet efter presningen kan du med fordel bruge til foder. Det har nemlig et højt indhold af protein og samtidig indeholder det nogle aminosyresammensætninger der er optimale til foder. Når du har din egen rapsmark, kan du med fordel benytte dine egne frø til at lave rapsudsæd med. På den måde sikrer du at frøene er blevet behandlet ordentligt og at kvaliteten er i toppen.

Rapsudsæd kan være dyrt at købe, derfor er det en fordel selv at lave det. For at sikre de bedste vilkår for frøene så skal det forædles og renses. Gl. Buurholt kan hjælpe dig med denne del, vores mobile fabrikker kører rundt i hele Danmark. De kan rense, forædle og bejdse dine frø så de er klar til at give dig et stort udbytte.

Rapsudsæd – hvordan skal det gøres?

Det er ikke særlig svært at bruge eget produkt til rapsudsæd, du skal blot samle det dobbelte af rapsfrøvare end hvad du skal bruge som færdig udsæd. Skal du f.eks. bruge 100kg rapsudsæd, så skal du have 200kg ubehandlet produkt. Saml det hele i en sæk eller lignende, så suger vi det igennem vores mobile fabrik. Herefter har du din rapsudsæd der bliver pakket som du ønsker det.

Hos Gl. Buurholt sælger vi desuden også rapsudsæd, vi har udvalgt de bedste og højst ydende sorter samt den bedste kvalitet frø. Gl. Buurholt forhandler tre forskellige sorter, Butterfly, Hilico og DK Exception. Kontakt os for at høre nærmere.

Gl. Buurholt – Det er os med de mobile fabrikker til forædling og sortering af korn

Kontakt os i dag på tlf.: 96 45 91 99 eller mail visti@buutholt.dk og hør hvad vi kan tilbyde dig.

Copyright © 2019
Gl. Buurholt ApS

KONTAKT OS

[wpforms id="23" title="false" description="false"]

INFORMATION

Buurholtvej 11
Ø. Brønderslev
9700 Brønderslev
Tlf.: 96 45 91 99Mail: bjarke@buurholt.dk