Silo rens

Silo rens – foder ikke dine grise med toksiner og svampe

Silo rens - når du har tømt din silo for korn vil der altid være rester tilbage i siloen som af den ene eller anden grund ikke kommer med ud. Problemet er at når det ligger i lang tid i siloen så kommer der urenheder, svampesporer, sand og lignende urenheder. Mange bruger kornet alligevel, selvom kvaliteten er tvivlsom. Det kan påvirke især dine dyr hvis de bliver fodret med det, og det kan derfor koste dig dyrt i sidste ende.

I stedet for at smide det ud eller bruge det urene korn, så kan vi hos Gl. Buurholt hjælpe dig med at få det renset. Vores mobile fabrikker kan komme ud til lige der hvor din silo står og rense kornet. Så slipper du for syge dyr og en masse spild. Samtidig sparer du at skulle transportere kornet andetsteds. Gl. Buurholt har mere end 20 års erfaring i branchen, derfor har vi også den rigtige viden og teknologi til at hjælpe dig. Gl. Buurholt kan desuden tilbyde at bejdse, forædle og sortere forskellige andre korn og frø typer.

Priser og typer

Gl. Buurholts mobile fabrikker kan oprense ca. 20 tons i timen til en pris mellem 6-12 kr. Pr. hkg alt afhæng af mængde og logistik. Kontakt os for at få en mere præcis prissætning.

Vi kan give et kvalitetsløft til f.eks. maltbyg. Du vil få en mere ensartet vare, der lever op til kravene om protein, sortering, urenheder og spireevne. Du får selvfølgelig lov at beholde det frasorterede materiale som stadig har værdi. Det kan enten bruges som foder (alt efter kvalitet), eller som strøelse.

Gl. Buurholt – Det er os med de mobile fabrikker til forædling og sortering af korn

Kontakt os i dag på tlf.: 96 45 91 99 eller mail visti@buutholt.dk og hør hvad vi kan tilbyde dig.

Copyright © 2019
Gl. Buurholt ApS

KONTAKT OS

[wpforms id="23" title="false" description="false"]

INFORMATION

Buurholtvej 11
Ø. Brønderslev
9700 Brønderslev
Tlf.: 96 45 91 99Mail: bjarke@buurholt.dk